Diverse Consultvormen


Sjamanistische Consulten
Inwijdingen Munay Ki
1. Initiatie van de Heler, Hampe Rite: Deze initiatie activeert het vermogen tot heling van jezelf en van anderen en verbindt je met de sjamanen die deze inwijding in het verleden ontvangen hebben.
2. De Banden van Kracht, Chumpi Rite: Er worden 5 energetische banden als bescherming in je lichtenergieveld geweven. Deze werken als filters en kaatsen negatieve energieën af zodat je hierdoor gevoed wordt i.p.v. vergiftigd. De banden blijven altijd actief.
3. Initiatie van Harmonie, Ayni Karpay: 7 archetypes als zaadjes in je chakra’s. Deze archetypes zijn: Slang, Jaguar, Kolibrie, Adelaar, Huascar-Inca, Quetzacoatl en Pachakuti-Inca.
4. Initiatie van de Ziener, Kawaq Rite: Activeert de innerlijke ziener en het vermogen om de onzichtbare energiewereld waar te nemen. Er wordt een verbinding gelegd tussen het Derde Oog, het Hart en de visuele cortex.
5.Initiatie van de Hoeder van de Dag, Pampamesayok: Energetisch verbinding met het geslacht van meester-sjamanen uit het verleden, de bewakers van de oude altaren (Stonehenge, Machu Picchu, Cheops, …). Helpt je om jouw innerlijke vrouwelijkheid te helen.
6. Initiatie van de Hoeder van Wijsheid, Altomesayok: Helpt je om je te verbinden met het mannelijke in jezelf. Deze inwijding verbindt je ook met een geslacht van medicijnmannen en –vrouwen die de dood hebben overstegen en buiten de tijd zijn getreden.
7. Initiatie van de Hoeder van de Aarde, Kuraq Akuyek: Verbindt je met de aartsengelen. De aartsengelen waken over onze Melkweg. De Hoeders van de aarde zijn de hoeders van alle leven op aarde en zij vallen dus onder de directe bescherming van deze aartsengelen. Pachamama (Moeder Aarde) zorgt voor ons en wij zorgen voor haar.
8. Initiatie van de Hoeder van de Sterren, Mosoq Karpay: Dit is de inwijding van de Tijd die Komt. Je chakra’s worden geïnformeerd met de laatste codes voor de Nieuwe Mens. Je krijgt een stevige en veilige verankering met de tijd waarin we nu leven.
9. Initiatie van het Mannelijke Principe van Creatie, Taytanchis: Activeert je goddelijke natuur en het Licht van Creatie. Hierdoor krijg je een enorme onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor de wereld om je heen. Het brengt het eenheidsbewustzijn tot werkelijkheid.
10. Initiatie van het Vrouwelijk Principe van Creatie, Nusta Karpay: Deze initiatie werd vroeger alleen aan meisjes en de sjamanen gegeven zodat ze hun wensen waar te maken. De origine van deze inwijding is westers. Voor mij als Laika Shaman is hij dermate belangrijk dat ik ook deze initiatie doorgeef, ook al zijn er individuen die deze niet als onderdeel van de Munay Ki beschouwen.

Er zijn ook diverse andere consulten mogelijk, zowel 1 op 1 in de praktijk (€ 60/uur), als op afstand (max 45 min - € 49). Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:
* Grip en Begrip (geeft inzicht en tips)
* Cosmic&Flower Energy (incl.remedie)
Maak een eind aan (eeuwenoude) ingesleten gedragspatronen en conditioneringen. Laat de strijd los. Het kan echt gemakkelijker!
* Kaartlegging / Kaartlezing
Ben je een beelddenker? Dan is inzicht via de kaarten wellicht wat voor jou. 
* Voeding
Ik test voor je door welke voeding je voedt, en welke voedingsmiddelen je systeem tegenwerken, bijvoorbeeld door allergieën. Altijd een persoonlijk verhaal dus – geen “standaard” diëten / powerfoods, ook al ben ik gecertificeerd voedingstherapeut.
* In gesprek met een Overledene (Mens of Dier)

Twijfel je wat het meest geschikt is voor jou? 
Bel me dan even, dan voel ik het voor je in.