😲 Vandaag bericht gekregen dat ook deze site geld gaat kosten dat ik niet heb en de praktijk niet verdient. Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar mijn Facebookpagina (RBdeal). Daar zal ik alle info plaatsen die je nu hier vindt. Of, nog beter, schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

😙 NIEUWSBRIEF?
Krijg alle nieuwe ontwikkelingen, deals en de agenda gemakkelijk in je mailbox. Stuur een mailtje naar reina.beuving@gmail.com

👍 REVIEWS
     Review plaatsen op deze site? Dat kan onderaan elke pagina!
     Review plaatsen op Google?  Klik hier  

Ik ben naast sjamaan ook levenscoach en zielscoach.
Ik ben in staat je te helpen met blokkades van dit leven, vorige levens en zelfs vanuit levens door de dimensies heen. Ook boodschappen ontvangen van overledenen of (huis)opschoningen zijn geen probleem voor me. Ik ken vele methodes en gebruik altijd gewoon hetgeen voor jou het meest efficiënt is in het moment Nu. 

Wil je jezelf als Lichtwerker en/of Aardehoeder ontwikkelen?
Pro-actief werken aan je ZIJN? Maak dan gebruik van de versnelling die een sjamanistische workshop of spirituele reis creëert. Daarmee activeer je tegelijkertijd het vertrouwen in jezelf en onthul je kanten van jezelf die je niet eerder kende. 

Facebookpagina Reina Beuving Deals Hoorn: https://www.facebook.com/RBdeal
Hier vind je alle informatie en deals die voorheen werden gedeeld via de facebookpagina's van Kaartlezen Hoorn, Voedingtherapie Hoorn, Cosmic&Flower Remedies Hoorn, Chakrahealing Hoorn, Ontvangen wat je Verdient, Spirit Reizen, Piramide en Tempel Energie Nederland, en Volle Maan Meditaties Hoorn
Facebook Stenenwinkeltje Hoorn: https://www.facebook.com/HelpMoederAarde (Steen)Goede New Age producten, waaronder hangers, armbanden, beeldjes, kristallen schedels, en een goot assortiment senen en mineralen. Altijd met de activaties “werkend voor het Grote Geheel” en “100% zuiverheid”. In één van de fotoalbums vind je Reina’s Kringloop. Waarom nieuw kopen als het ook 2e hands kan? Natuurlijk zijn de producten altijd opgeschoond en opgeladen. En net als mijn nieuwe producten komen ze met de activaties “werkend voor het Grote Geheel” en “100% zuiverheid”.
Facebook Laika Shamanisme: https://www.facebook.com/sjamanisme.laika Een sjamanistische vorm waarin Vrouwelijke Kracht en een volledige afstemming op Planeet Aarde en Moeder Aarde centraal staat. Hier vind je ook de informatie van de oude facebookpagina Munay Ki Hoorn.

Ook online via facebook beschikbaar: Online 7 chakra cursus, 7 lessen, € 49
Dit is DE basis workshop om je intuïtieve ontwikkeling te starten en/of je persoonlijke healing aan te pakken. Ook uitstekend te doen om als basis te dienen voor het Laika Shamanisme Deze workshop bestaat uit 7 online lessen met onder andere een chakrameditatie (MP3), achtergrondinfo, en oefeningen. Fantastische cursus met een duidelijke struktuur die je in je eigen tijd kunt doen. Voor Persoonlijke Groei, Intuïtieve Ontwikkeling en Selfhealing. 

Van Hart tot Hart,
Reina

Contactgegevens:
Reina Beuving
reina.beuving@gmail.com
06 10736083 (whatsapp mogelijk, telefonisch contact wordt gewaardeerd)


COVID-19 Maatregelen:
* 1,5 meter afstand en mondmasker bij binnenkomst
* Diverse AFSTAND en ONLINE diensten.

Laika Shamanisme